20-23 Şubat Riyad Toplantısı

20.02.2017

Kamu ve Özel Ortaklığı Derneği yönetim kurulu üyeleri ile 20-23 Şubat tarihleri arasında 3 günlük Riyad gezisi düzenlemiştir. Bu gezi esnasında derneğimiz, Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı, Sağlık Yatırımları Private Sector Participation (PSP) departmanı yöneticileri ile derneğimizi tanıtan bir sunum yapılmış, faaliyetlerimiz anlatılmış ve önümüzdeki dönemde yapılması planlanan etkinlikler hakkında bilgi verilmiştir.

Suudi Arabistan PSP Yöneticileri ilk olarak 1 Nisan’da İstanbul’da yapılacak ve PPP konularının ele alınacağı sempozyuma konuşmacı ve katılımcı olarak davet edilmiş, ardından Mayıs ayında Riyad’da Türkiye Cumhuriyet Sağlık Bakanlığı, Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığı himayelerinde PPP Zirvesi yapılması hususunda görüş ve fikir alışverişinde bulunulmuştur.

Son olarak Riyad’da yapılması planlanan PPP zirvesi ile ilgili yerel organizasyon firmaları ile toplantılar yapılmış ve saha ziyaretleri ile Riyad programı sona ermiştir.