Kamu Özel İşbirliği Paydaşları ile “Şehir Hastaneleri, Yönetim, İşletme ve Kabulleri Çalıştayı” Adana’da gerçekleştirildi

23.01.2017

Derneğimiz, Sağlık Bakanlığı, Kamu Hastaneleri Kurum Başkanlığı ve Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü işbirliği ve himayelerinde, Rönesans Sağlık Yatırım şirketinin desteği ile kabul aşamasına gelmiş olan kabul sürecinde olan Adana, Mersin ve Isparta Şehir Hastaneleri özelinde, “Şehir Hastaneleri, Yönetim, İşletme ve Kabulleri Çalıştayı” düzenlemiştir.

20.01.2017 tarihinde Adana Sheraton Oteli konferans salonunda gerçekleştirilen Çalıştaya konu özelinde davet edilen yüklenici şirket ve Bakanlık temsilcileri, il sağlık yöneticileri, uzmanlar, müşavirler ve işletmecilerden oluşan toplam 50 kişi katılmıştır.

Açılış konuşmasını dernek yönetim kurulu başkanımız Sayın Prof. Dr. Nihat TOSUN Bey yapmış, ülkemizde kamu özel işbirliği modeli ile yürütülen projeler hakkında özet bilgiler aktardıktan sonra Rönesans Sağlık Yatırım Şirketinin proje sunumları ile etkinliğimiz devam etmiştir.

Derneğimiz Genel Sekreteri Sayın Esen TÜMER moderatörlüğünde süren çalışmalar akabinde yüklenici şirketlerimizin ve kamu tarafı temsilcilerimizin sorun ve çözüm tespitleri ile interaktif bir şekilde devam ederek öğlene kadar sürmüştür.

Tamamı ile soru cevap ve çözüm önerilerinin beyanı şeklinde devam eden etkinliğimiz, tüm taraflar için çok büyük kazanımlara ve karşılıklı bilgi aktarımına vesile olmuştur.