Kamu Özel İşbirliği Paydaşları ile sektör buluşmasının ikincisi gerçekleştirildi.

10.03.2017

Derneğimiz, mevcut yönetim kurulu üyeleri ile özellikle sağlık alanında yürütülmekte olan PPP projelerinin yüklenicileri, finansörleri, global medikal sektörün ülke direktörleri, sağlık işletmecileri, servis işletmecileri, hukuk büroları, yazılım şirketleri, ilgili kurum ve kuruluşları ile tüm sektör paydaşlarını 10.03.2017 tarihinde İstanbul Ticaret Odası Sosyal Tesisleri, Cemile Sultan Korusunda bir araya getirmiş, derneğimizin tanıtılmasını, felsefesini/yaklaşımını, tanıtılmasının yanı sıra, gelecek vizyonu ve faaliyet planlamalarını paylaşmıştır. Bu çerçevede yürütülmekte olan sağlık yatırımlarına ilişkin istişare toplantısı gerçekleştirerek, sektörün talep ve beklentilerini, karşılıklı görüş alışverişi içerisinde aktarma imkanı bulmuştur.

Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyesi ve genel sekreter Sayın Esen TÜMER moderatörlüğünde ve Philips ev sahipliğinde gerçekleştirilen sektör buluşma toplantısı ile kısa bir süre sonra gerçekleştirilecek Expomed PPP Sempozyumu hakkında bilgi verilmiş, ardından Mayıs 2017 tarihinde Riyad’da yapılması planlanan Suudi Arabistan PPP Zirvesi çerçevesinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında gerçekleştirilen çalışmalar paylaşılmıştır.