12 Ocak 2017 tarihinde Havelsan’a Ziyarette Bulunuldu

12.01.2017

Derneğimiz, mevcut yönetim kurulu üyeleri ile 07.01.2017 tarihinde Havelsan’ın desteği ile Kamu Hastaneleri Kurum Başkanlığı konferans salonunda gerçekleştirilen ve konunun tüm paydaşlarının da yer aldığı “Kamu Özel İşbirliği (PPP), Şehir Hastaneleri Yatırımları, Yönetim, İşletme ve Kabul Süreçleri” çalıştayı çerçevesinde Havelsan’a teşekkür ziyaretinde bulunmuştur.

Oldukça verimli, yararlı ve tarafları memnun eden bir düzeyde gerçekleşmiş olan ve yaklaşık 170 kişinin katıldığı çalıştay hakkında değerlendirmelerde bulunulduktan sonra, Havelsan’ın sağlık alanındaki bilişim uygulamaları ve şirket faaliyetleri hakkında bilgi alınarak, binası gezilmiştir.

Bu ziyaretin ardından derneğimiz olağan yönetim kurulu toplantısını Havelsan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirerek, 20 Ocak 2017 tarihinde yapılması planlanan toplantıya verilecek destekler hakkında görüş alışverişinde bulunulmuştur.